Dolar 32,5697
Euro 34,8528
Altın 2.433,62
BİST 9.723,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 29°C
Parçalı Bulutlu
Rize
29°C
Parçalı Bulutlu
Per 23°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Bülent hoca Rizeli sana alt yapıdaki Rizeli hocaları yedirtmez

A+
A-
03.08.2021
630
ABONE OL

Bakıyoruz da Bizim Bülent hoca Mourinho dedik de harbi kendini Mourinho sanmış.  Ç.Rizespor takımının alt yapısında ki meslektaşlarına veryansın yapıyor bu nasıl bir ahlak bu nasıl bir şey bir insan meslek taşlarını nasıl küçümser ayıp ya,hem de çalıştığı takımda.

 Bizim alt yapıdaki Rizeli hocaları yiyip aklınca yerlerine kendi adamlarını yerleştirecek son açıklamalarından onu anlıyoruz ama bunu sana Rizeli yedirir mi, bindiğin dalı kesmeye çalıştığının farkında mısın Bülent hoca.

Ç.Rizespor da futbol oynamış en az Bülent hoca kadar bilgileri olan alt yapıda sayısızca hocalarımız hazinelerimiz var.

İki yıldır alt yapıda güzel bir oluşum var ancak ne hikmetse bu oluşuma birileri çomak sökmenin beşinde.

Alt yapıdan oyuncu çıkması için yönetimin futbol bilgisi olmalıdır. Her gelen hocaya bel bağlarsanız Bülent hocanın yaptığı gibi yapar biri sesli düşünür yapar biri sessiz düşünür yapar.

Alt yapıdaki idmanla süper ligdeki idman bir mi .Arada büyük bir fark var oyuncuyu alt yapıdan alıp direk a takıma oynatman mümkün mü .?

Alt yapıdaki oyuncuları a takıma alıp sezon boyu sadece idmanla bırakırsanız bu oyuncu gelişir mi. oyuncuları alt liglere verip oyuncu maç oyamayarak gelişmez mi?

Birde hangi hoca alt yapıdaki oyuncu alır a takıma ya şans verip riske girer her hoca hazır oyuncularla oynamak ister.

 Bülent hoca bu ülkede futbolu bir tek bilmiyorsun hemse Rizeli futbolla yatan futbolla kalkan bir halktır futbolu iyi bilir. Ha geçmişte bazı haksızlıklar olmuştur buda yönetimin futbolu bilmediğinden olmuştur.

Son iki yıldır güzel şeyler oluyor nedense bundan birileri rahatsız. Bülent hoca Ç.Rizespor’un alt yapısında olan hocaları Rizeli sana yedirtmez.

Bülent hoca sen madem çok biliyorsun o zaman zaman alt yapıda çalışan hocaları topla fikir alış verişi yap yol göster bu açıklamalarınla neyin peşindesin haddini bil kimse Ç.Rizespor’dan büyük değil.Rizeli bunları yer mi Bülent Uygun ,kendi adamlarına iş arıyorsun bırak bu işleri  sen işine bak .

Bülent hoca Rizeli sana alt yapıdaki Rizeli hocaları yedirtmez bunu iyi idrak et. varsa bir eksiklik hocalarla toplanılır görüşülür hocalar geliştirilir kurslar gönderilir,yokta hadi var diyelim  bunlar olur çok bilmiş kendini    Mourinho sanan Bülent Uygun neyin peşindesin ..

Açıklamaların ezbere açıklamalar çünkü niyet başka kimse Rizeli toy değil niyet belli. Ben bir kongre üyesi olarak Bülent hocanın açıklamasını kınıyorum derhal açıklama yapıp özür dilemelidir..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.