Dolar 32,3695
Euro 35,0258
Altın 2.325,72
BİST 9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Parçalı Bulutlu
Rize
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 25°C

Ç.Rizesporluları desteğe davet ediyoruz

A+
A-
15.06.2021
371
ABONE OL

Sosyal medyada bakıyorum da bazı arkadaşlar yeni Başkanımız Tahir Kıran hakkında yok Fenerbahçeli imiş yok biz Ç.Rizesporlu başkan istiyoruz falan filan lafları atılıyor.

Hiç kimse dert etmesin Tahir Kıran başkanımız o laf atanlardan daha çok Ç.Rizesporludur.

Arkadaşlar ben 25 yıllık kongre üyesiyim Tahir Kıran ailesinin Ç.Rizespor’a verdiği maddi desteğin hesabı yok.

Artı Başkana laf atanların ömrü boyunca maça gittikleri kadar Tahir Kıran Ç.Rizespor takımına destek vermek için yılda kombine almıştır.

Bu şanlı görev her Rizeliye nasıp olmadığı gibi Rize’nin değerlerinden ulusal arası iş adamı ve eski TFF Başkan yardımcısı futbolun ciğerini bilen bu gurur verici Başkanlığa talip olmuştur, biz burada destek olacağımıza köstek oluyoruz.

İşini gücünü zamanını parsını vererek Ç.Rizespor için yola çıkan yeni başkanımıza teşekkür etmeliyiz Allah yar ve yardımcısı olsun demeliyiz…

Bir kere yorumları yaparken amaç ne neyin peşindeyiz amacımız Ç.Rizespor takımının başarışımı yoksa başka bir şey mı ?.Ha bazı kesimler Ç.Rizespor deplasmanı cehennem olacak korkusundan endişe edebilir .

Ancak Ç.Rizesporluları desteğe davet ediyoruz.

Büyük ve şanlı Ç.Rizespor taraftarı gün bu gündür bu gün destek günüdür. Hep birlikte daha güçlü daha can yakan bir Ç.Rizespor için var mıyız?

Ben şimdiden heyecanlıyım ve bir o kadar da rahatım çünkü Ç.Rizespor’un onu acık çünkü Ç.Rizespor bu ligin tozunu atacak çok canlar yakacağız çok. Herkes kendini hazırlasın Rize’de olan maçlarda yer yerinden oynayacak maç günlerini zor bekleyeceğiz hadi büyük Ç.Rizespor taraftarı kazamız mübarek ola..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.