Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Hafif Yağmurlu
Rize
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Ç.Rizespor’a Hayal Olan  Avrupa Kupaları Gerçekleşebilir

A+
A-
16.01.2024
138
ABONE OL

Ç.Rizespor Adana Demirspor karşısında çok iyi mücadele ederek önemli üç puana imza attı.

Kar yağışı altına oynanan müsabakada sahanın su göletleri içinde oynanan oyunda nefes nefese iki takımda iyi mücadele ederek müsabaka tamamlandı.

Baktığımızda İlhan hoca son haftalardaki on birinde bir kaç değişiklik yaparak müsabakaya başladı. Mosci’nın sakatlığından sonra takıma dönmesi Ç.Rizespor’a can getirdi diyebiliriz.

 Shelvey bu müsabakada vasat bir oyun ortaya koydu, Olawoyin sahada basmadık yer bırakmadı adeta takımın dinamosu oldu, Mithat da son toplar haricinde öne çıkan oyunculardan biriydi.

Beşiktaş maçında kötü goller yiyen kaleci Gökhan bu sezon hakkını yiyemeyiz gelinen bu tabloda önemli payının var.

Müsabakada futbol adına iyi şeyler söyleyemeyiz çünkü top sahada gitmiyordu oyuncular iki pas yapamıyordu su göletlerinin içinde top takılıp kalıyordu, ancak dan dun toplarla ve mücadele ederek oynandı.

Mücadele adına kıran kırana gecen müsabakada Ç.Rizesporlu oyuncular maç boyu hata yapmadan çok iyi mücadele ortaya koydu üç puana ulaştı.

Tabı Ç.Rizespor göze hoş gelen koşan basan rakibe baskı yapan sağdan soldan ortadan ataklar yapan baskılı   bir oyun oynamıyor .

İyi mücadele ederek oyunu kendi yarı sahasına kabullenerek aldığı toplarla hızlı ve dikine oynayarak goller buluyor. İlhan hoca önce gol yememeyi düşünüyor, tabı bu oyun güçlü takımlara karşı etkılı olamıyor ancak denk takımlara karşı bu oyunla iyi sonuçlar alınıyor.

Gel ki bu kadro ile de başka şansınız yok İlhan hoca kadrosunu iyi kullanarak nötrü ve disiplinli oyunuyla sahada çalışan oyuncularla   iyi sonuçlar alıyor, yanı haddini bilerek oynanan oyun var.

Gıdığımız noktaya baktığımızda daha öncede yazmıştık bu sezon ligin kalitesi en düşük sezonlardan birini yaşıyoruz.

İlhan hocanın yaptığı taktiksel matematiği ile önemli üç puan Ç.Rizespor’un hanesine yazdırdı.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda İlhan hocanın önemli katkılarıyla Ç.Rizespor ligin beklenmedik yerinde yer almasının önemli aktarlarının başında geliyor..

Dolayısıyla aslında ligin ikinci yarısı daha önemli asıl lig ikinci yarıda başlıyor, rakiplerinde birçoğu transfer yasağı olduğunu göz önüne aldığımızda bu noktada da belirsiz bir durum var.

Bu noktadan baktığımızda  ,eğer hedefiniz yoksa küme düşmeden ortalara bitirmeyi düşünürseniz çokta transfere takılmayabilirsiniz çünkü bu işin ekonomik dürümü da var, ligi daha az masrafla nasıl bitiririz hesabını da yapabilirsiniz.

Hedef varsa Ç.Rizespor önemli bir fırsat doğdu ligde çok iyide bir yerde  ara transferde Mosci’ gibi bir sol  stoper bir sağ bek,bir sol bek  bir sekiz, bir kanat  birde santrafor takıma katılırsa Ç.Rizespor’a hayal olan  Avrupa kupaları gerçekleşebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.