Dolar 34,2374
Euro 37,1078
Altın 3.010,46
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 14°C
Yağmurlu
Rize
14°C
Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 16°C

Minchevden Medar Arayan Ç.Rizespor

27 Ağustos 2024 15:10
128

Ç.Rizespor maça iyi başladı iyide mücadele ediyordu ayağa dikine  oynuyordu iyi alan savunması yapıyordu ortada  dengeli bir oyun vardı her iki takımın kalesine gol pozisyonu dahi yokken .

Sahneye kaleci Gökhan çıktı olmadık pozisyonda yediği hatalı gol sonrasında Ç.Rizespor takımını oyuncuları sarstı tam o golün sarsıntısını geçirirken art arda hatalı goller sonrasında Ç.Rizespor takımı oyuncuları tamamen oyundan koptu.

İlhan hocanın durumu fark etmesi sonrasında peş peşe oyuncu değişiklerine gitti, en azından yapılan değişiklikler de oyunu tuttu farkın dahada açılmasını engelledi.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda futbolu konuşamadığımız kaleci Gökhan’ın hatalar zinciri önüne geçmiş oldu.

Kaleci Gökhan, gecen sezonda Ankaragücü karşısında yediği hatalı golden sonra sakatlanıp oyundan çıkmıştı.

Aslında o müsabakada yediği gol sonrasında Gökhan’ın Ç.Rizespor defterini kapattığını düşünmüştük sözleşmesi de bitmişti tekrardan anlaşılmamalıydı.

Taraftarda o müsabakada Gökhan’a çok tepki göstermişti dolayısıyla Gökhan bu sezon öncesi bir müddet kulüp aradı bulamayınca Ç.Rizesporla sözleşme imzaladı.

Aslında bu anlaşmanın yapılması yanlıştı gelişen bu tablo karşısında bunu yönetimin fark etmesi gerekirdi.

Hazır söz yönetimden açılmışken yönetimin çok şanslı olduğunu düşünenlerdenim çünkü İlhan hoca gibi bir hocayla çalışıyorlar, hocanın sayesinde başarılı oldukları görünüyor.

Yönetimin başarılı olduğunu düşünmüyorum kimse kusura bakmasın İlhan hoca olmazsa bu takım şua anda küme düşmüştü.

Bir senedir bu takım bir santrafor santrafor diye bağırırken bir turlu santrafor bulamayan bir yönetim kurulu var.

 Gecen sezondan bu sezona bir artı transferleri yok önemli bir oyuncusunu kaybetmiş onun yerini dahi dolduramamışlar.

Ligde nerde ise bütün takımlar yenilenmiş Ç.Rizespor da ilk on birde oynayacak yada oyuna alıp oyunu değiştirecek bir oyuncun dahi alınamamış  hocanın bilgisi becerisi çalışkanlığı oyunu okuması oyun disipliniyle gidiyor ama nereye kadar gider bilemiyoruz.

Baktığımızda az sayıda bu ligde oynayabilecek oyuncularla   Ç.Rizespor gecen sezonda iyi gitti bu sezonda lige iyi başlamıştı ,son maçta eksikler bir kez daha  alarm verdi.

  Ç.Rizespor gol sorunu çekiyor gol yolarında beceriksiz kolay gol yiyor stoperlerde ağır ve ters ayaklı oyuncular var .

Geldiğimiz noktaya baktığımızda   Minchevden medar arayan Ç.Rizespor takımı  bu içler acısı . Bu oyuncu birinci ligde küme kalmaya oynayan takımlara oynayamaz arkadaşlar oyuna alınıyor belki bir şeyler yapar oyuncu yok durum ortada takımdaki eksiklikler o kadar vahim durumdaki, mesela takımda bir sol bek var Halil İbrahim sahada adam geçiyor ya sanki morfin yemiş.

Akintola, arkadaşlar bu kadar boş bir oyuncu olur mu ya oyunda bir olumlu pası yok kanat oyuncusu kaç kere çizgiye inip orta yaptı kaç tane gol attı kaç tane gol pası verdi, kaç kere adam eksilterek hücuma gidebildi etkili pas attı, buna benzer çok sayıda oyuncu sayabiliriz İlhan hoca böyle bir tablo ile devam ediyor ..

Tamam Ç.Rizespor takımının bir iskeleti var buna hem fikiriz ama eksik noktalara takviye lazım transfer bitiyor alınan oyuncu bundan sonra sana ne verebilir hazırlık donemi yaşamamış.

Hocanın oyun disiplini çalışkanlığı oyuncuların genç olması iyi niyetli olması verilen görevi ellerinden geldiği kadar yapmaları sonuç alıyor.

Her zaman futbolda bir laf var bir takımın atanıyla tutanı iyi olacak senin atanında yok tutanında, elinde sana maç alacak.

 İlhan hocaya güvenimiz tam , keşke  yönetim de eksikleri tamamlayabilse bir şeyler yapabilse ama maalesef sizin sayenizde başarılı olduklarını sanıyorlar çok şanslılar .Ancak İlhan hoca o kadar şanslı değil çünkü elindeki yetersiz kadro ile bu ligde direniyorsun zaman zaman zor durumda kalıyor  ama nereye kadar..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.