Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Az Bulutlu
Rize
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C

Ç.Rizespor transfer bekliyor

A+
A-
07.02.2024
99
ABONE OL

Her iki takımında iyi mücadele ettiği müsabakada atanın kazanacağı oyunun sonunda gol atan olmadı.

Baktığımızda Ç.Rizespor çoğu zaman olduğu gibi sahada iyi mücadele ederek enerjisini sahadaki savaşı ortaya koyarak oyun disiplinin den doksan dakika  kopmadı.

Her iki kalede de yüzde yüz gol pozisyonlarının yaşandığı müsabakada Ç.Rizespor takımının kadro eksikliğin den doğan, oyuna hamle eksikliği ortaya çıktı.

İlhan hocanın oyun anlayışı önce can sonra canan misali önce gol yememek için, kendi yarı sahasında  kapanarak aldığı toplarda şemsiye gibi açılarak rakip kalede golleri bulmak.

Dolayısıyla üçüncü bölgede henüz formunda ulaşamayan bazı oyuncuların durumumdan dolayı böyle önemli bir maçtan galip gelemeden ayrıldı.

İlhan hocanın oyuna hamle yapıp oyunu değiştireceği bir oyuncusu yok gibiydi bir tek Mithat vardı onu oyuna aldı oyun biraz hareketlendi ama yaşanan eksiklere yetmedi.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda Ç.Rizespor takımında daha süper lig oyuncu seviyesinde olmayan oyuncularla bu ligde savaş veriyor.

Transferde sol stoper on libero ve sekiz numarada top alıp top taşıyacak oyunu yönlendirecek oyuncular ve santraforda ve kanatta daha atkılı oyuncular alınmalı ki ligdeki sıralamadaki durum üçüncülük şansının devamını sürdürmek adına olmazsa olmazlar, transferde doğru oyuncular alınmalı.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda Ç.Rizespor transfer bekliyor, en azında ilk on birde üç dört  banko oynayacak oyuncu alınmalı ki alternatif oyuncularda artsın .

Asil ligin ikinci yarıda başladığını herkes tarafından biliniyor herkes takviye yapıyor bu çıkışın aynı şekilde düşüşü olabilir çok iyi bir hoca var onu da kaybedersiniz.

Oynanan oyundan sahada mücadeleden hocanın oyun disiplini oyun anlayışı oyunu okuması çalışkanlığı her şey tamam eksik olan transferler.

Transferlerde geç kalındı Karagümrük  ve Konya maçlarından  galibiyet alınamadı.

Transfer yapmak için transfer yapılmamalı yapılan transferden verim almak gerekiyor dolayısıyla ara transferde iyi oyuncu bulmak zor ,kimse sana iyi oyuncuyu az parayla vermez e çok parada ekonomiyi zor duruma bırakıyor dolayısıyla hem ekenimi hem iyi transfer zorlanılıyor olduğunu iyi bilenlerdeniz .

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.