Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Az Bulutlu
Rize
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Ç.Rizespor’a Hakemlerın Savaşı Devam Ediyor

A+
A-
30.01.2024
123
ABONE OL

Ç.Rizespor liglerde bir turlu hakemlerden kurtulamıyor bir zamanlar Rizeli hakem Cüneyt Çakır’dan çekerken şimdide diğer hakemlerden başı dertte.

Cumhurbaşkanı Rizeli spor bakanı Rizeli bu nasıl bir güçse devamlı Ç.Rizespor takımının canı  yanıyor.

Alanyaspor müsabakasında yüzde yüz ofsayt pozisyonu gol olarak değerlendirilmiyor, BJK   maçında aynı pozisyon gol olarak Ç.Rizespor’un aleyhine veriliyor. Kupa maçında olmayan penaltı Ç.Rizespor eleniyor.

Daha bir çok sonucu etkileyecek haksız kararlarla Ç.Rizespor budatılıyor  GS maçında keza iki sezondur aynı senaryolar ,ve birinin hakemi Ümit Öztürk .

Yetmiyor Trabzonspor müsabakasında Ümit Öztürk atanıyor yanı adeta Ç.Rizespor takımına birileri tarafından hakemlerle savaş açılıyor .

Yanı hakemler yüzünden Ç.Rizespor takımın oynadığı futbolu konuşamaz olduk olacak şey değil.

Alanyaspor müsabakasında oynadığı oyunu konuşamıyoruz yanı o derece bunu kamuoyunda en sonunda bu müsabakayla görmezden gelemedi.

Trabzonspor müsabakasına Ümit Öztürk hakem olarak nasıl atanır yanı bu savaşa kim dur diyecek bu nedir arkadaşlar neyin peşindesiniz yanı Ç.Rizespor’un canını yakmak size ne veriyor yoksa buradan birilerinin canını mı yakmaya çalışıyorsunuz neyin peşindesiniz ,  bu takım sahipsiz mi bu savaş kime  takımın bir sahibi vardır artık yeter.

Trabzonspor müsabakasında da hakeme yapılan tepkilerin sonrasında maçta hakemin daha dikkatli maç yönetmesini gördük, mesela maçın skoruna etki yapmadı tepkiler olmasaydı kim bilir neler olacaktı.

Bu kadar hak yiyip evlerine ekmek götürüp çocuğuna nasıl yediriliyor. Hakemler ülkenin futbolunun içine ettiler aslında milyon dolarlar verip te bir suru oyuncu alamaya gerek yok hakemler kimi istese onu galip getiriyor.

Bir takımın senelerdir canını bu kadar yakmak olmaz olmamalı ülkemizde futbolu öne çıkaramıyoruz futbolu geliştiremiyoruz sırf hakemlerin yüzünden futbol hakemlerin ellerinde, gelişmesine  izin vermiyorlar.

Ülke futbolu sömüren bir hakemler, iki sözde dört büyük takımlar, yanı bu takımlar bu ülkede hiç bir zaman küme düşmeyecek şampiyonda bu dört takımın içinden çıkacak.

Yanı birilerinin çiftliği harcanan milyon dolarlar batan takımlar cebini dolduran belli bir kesim.

Ve bu karanlık ellere hiçbir sıyası partide dur diyemiyor çünkü bu eller sesi çıkanın bir şekilde susturuluyor, bu ellerde hiçbir zaman gideceğini sanmıyorum.

 Karagümrük maçına bakıyoruz keza öyle penaltı verilmiyor yanı birilileri hakemlerle birlikte Ç.Rizespor takımına savaş halinde. Yanı maçta oynanan futbollu konuşamıyoruz, nerde ise bir çok maçta Ç.Rizespor takımına oynanan oyunları hakem operasyonları konuşuyoruz senelerdir böyle bu sene başarı gelince daha çok çökmeye çalışan hakem tayfası ipin ucunu bir turlu bırakmıyor .

En çokta Ç.Rizespor’un  eski Başkanı Tahir Kıran bağırdı çağırdı oyunlarına  çomak sökmeye çalıştı ne oldu bedelini ödettirildi susturuldu .Adana demir Başkanı keza öyle adam bir suru transferler yaptı baktı bu ülkede futbol oynayarak başarı gelmiyor pes etti takımı dağıtmaya başladı .

Çıkıp Ç.Rizespor’un oynadığı oyunu konuşamaz olduk .

Gıdığımız noktaya baktığımızda oynanan oyunu konuşamadığımız noktada Ç.Rizespor’un transfer yapması gerektiği Karagümrük maçında daha çok ortaya çıktı.

Olamazsa olmaz bir sol stoper bir sekiz numara hatta bir alternatif on libero bir kanat bir strafor alınmalı. Tabı ara transferde de iyi oyuncu almak zor hır bir takım oynayan oyuncuyu sana kolay vermez çok para verip alırsınız e o parada bu ortamda Ç.Rizespor’da yok.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.